Rundstjålet på visning

Får du pengene igjen?

Foto: iStockphoto.com
Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld var rundt ti personer på visning i hybelleiligheten til Catarina Helsøe på Snarøya. Da visningen var over, oppdaget hun at noen hadde tatt med seg nesten alle smykkene hennes fra et smykketre på badet, melder Budstikka.

Kun et ensomt arbmånd henger igjen.

Kan hun regne med å få noe igjen på forsikringen?

Ifølge Jack Frostad, informasjonsdirektør i If forsikring, har de dekning for "tyveri uten innbrudd" i sin innboforsikring.

- Dette skal dekke innbo som stjeles selv om det ikke har vært innbrudd, for eksempel om noen ungdommer har hatt fest og ikke har hatt kontroll med alle gjestene, men man kan risikere en avkortning dersom man har vært ekstremt uaktsom sa han til DinSide i høst, i forbindelse med en lignende sak, sa Frostad til DinSide i forbindelse med at et ektepar opplevde at frekke tyver stjal sølvtøy for 40.000 kroner da de hadde visning i sommer.

Dersom dette skjer med deg, bør du politianmelde forholdet, og ta kontakt med forsikringsselskapet ditt så snart som mulig.

Les også: De aller smarteste forsikringene

Uvanlig

Ifølge Christian Dreyer i Eie Eiendomsmegling og leder av Norges Eiendomsmeglerforbund hender det at verdigjenstander forsvinner under visning, men det er ikke vanlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer