Rundstjålet på visning

Til tross for to meglere på visning stakk frekke tyver av med sølvtøy for 40.000 kroner.

Mens megler og andre interessenter var opptatt med å ta selve boligen i nærmere øyesyn, stakk frekke tyver av med familiens sølvtøy.  Foto: iStockphoto.com
Mens megler og andre interessenter var opptatt med å ta selve boligen i nærmere øyesyn, stakk frekke tyver av med familiens sølvtøy. Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et ektepar i Oslo hadde en meget uheldig opplevelse da de skulle selge boligen sin.

I forkant av visningene ba megleren dem om å fjerne alt verdifullt fra boligen. De fjernet løse gjenstander som lå fremme og kunne friste eventuelle tyver, men tenkte ikke på at de også burde rydde ut av skuffer og skap. Det skulle vise seg å bli dyrt.

- Noen uker senere skulle vi ha selskap og dekke pent bord, og oppdaget at alt sølvtøyet var borte, sier de til DinSide.

Sølvtøyet lå pakket inn i tre klassiske sølvtøyposer i en skuff i skjenken i spisestuen. Noen hadde altså vært frekke nok til å åpne skuffen og ta med seg sølvtøy til 40.000 kroner fra visning.

Paret har bedt om at både de og megler skal få være anonyme av hensyn til megler, som de til tross for denne hendelsen fortsatt er veldig fornøyd med.

Les også: Se opp for tyvegods i bruktbutikker og på markedene

Det groveste tilfellet jeg har hørt om

Ifølge Christian Dreyer i Eie Eiendomsmegling og leder av Norges Eiendomsmeglerforbund er dette ikke det første tilfellet han har hørt om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.