Så mye koster damen

Det er ikke likegyldig hvilken forretning du handler maling i. Vi har testet prisen på en av Norges mest populære interiørmalinger: Lady Interiør 10 silkematt. Prisforskjellene var oppsiktsvekkende.

Publisert
Sist oppdatert

Oppussingsdilla

I Norge maler vi med mellom 16 og 17 millioner liter interiørmaling i året. Det blir i underkant av fire liter per person.

Vi har sjekket priser på et av de mest populære alternativene i Norge: Lady Interiør 10 med silkematt finish. Siden vi sannsynligvis ikke er gjennomsnittsmennesker noen av oss har vi tatt utgangspunkt i fire spann à 3 liter maling + butikkens aller billigste og enkleste startkit med malingrulle og brett. Dette var anbefalt mengde til en romslig stue eller stort soverom.

Slik beregner du hvor mye maling du trenger.

Resultatet var oppsiktsvekkende. Du kan spare 30 prosent om du handler smart. Eller alternativt: Det blir 50 prosent dyrere om du velger den dyreste forhandleren.

Prislisten: Dette koster malingen.

Matt, halvblank eller blank?

Så står du der da, i malingsforretningen, og ekstrahjelpen på 16 ser ut til å ha minst like lite peiling på maling som deg. Det er ikke nødvendigvis bare ett alternativ som er rett og ett som er galt - men her er iallefall noen pekere til deg som er helt grønn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer