Så mye koster sjøutsikten

Er drømmen en bolig rett i vannkanten? Se hvor mye du må betale ulike steder i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Første rekke

DinSide Bolig har tatt en virtuell tur rundt den norske kyststrekningen - fra Oslo i øst, til Bergen i vest , og fra Kristiansand i syd, til Tromsø i nord - Med formål å avdekke hvordan du billigst mulig får realisert drømmen om å leve helt nær vannet. Samtidig som du kan bli boende i byen.

Vi snakker om boligene i 1. rekke - ikke noe med fjordgløtt- eller glimt, nei. Dette er hus eller leiligheter hvor avstanden til vannet er mindre enn noen få meter, og utsikten upåklagelig.

Prisen på sjøboligene i en rekke større byer.

Skroll ned for å lese mer

Ikke de dyreste

Enhver kan selvsagt si seg selv at man skal svært høyt opp i pris, før man når taket på hva en bolig i vannkanten kan koste de mest attraktive stedene. Kanskje to-tre sifret millionbeløp ikke er å ta for mye i?

Så når vi spør hva man må ut med for en bolig i vannkanten, mener vi derfor selvsagt ikke de dyreste. Men av den rimeligere typen, som fremdeles har den perfekte beliggenheten i byen, og ellers kan romme en vanlig liten familie. Som minimum ser vi da etter treroms leiligheter på rundt 80 kvadratmeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer