Saft og eddik tar knekken på maur og ugress

Kjøkkenskapet kan inneholde de beste produktene mot vanlige hageplager.

DETTE ER ALT DU TRENGER: Bekjemp hageplager som maur og ugress med disse midlene fra kjøkkenskapet. Foto: KRISTIN SØRDAL
DETTE ER ALT DU TRENGER: Bekjemp hageplager som maur og ugress med disse midlene fra kjøkkenskapet. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert

Det er ikke kun din egen virketrang som vekkes til live med våren. Mens du vil komme i gang med hagearbeide og beising og maling, er det også andre og mer uvelkomne ting som våkner til liv, som maur og ugress.

De fleste av oss liker hverken ugress i hagen eller maur for nært innpå huset. Men både maurmiddel og ugressmidler er dyrt - og det er ikke alltid de virker like bra.

Dessuten kan du ha midler som fungerer vel så godt stående på kjøkkenet: Her er tre ting fra kjøkkenskapet som kan gjøre underverker i hagen.

LES OGSÅ: Fungerer det å svi bort ugresset?

#1: Saft

Saft kan brukes til mye mer enn innvortes bruk, i alle fall den sukkerfrie typen:

Fun Light kan hjelpe deg med å bli kvitt ubudne gjester, nærmere bestemt maur, fra hagen.

LES MER: Stopp mauren før den går inn

Skadedyrekspertene råder deg til å vippe på steiner i hagen og se etter maur og egg - for om mulig å få stanset invasjonen før den egentlig har startet. Maur som kommer inn og under hus kan gjøre store skader, og kan være vanskelig å bli kvitt.

Det beste er å stoppe dem før de tar seg inn i huset, dette kan du gjøre ved hjelp av Fun Light:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer