Samsung Chef Collection: Finesser du vil like

Nå skal de ta premium-markedet også.

NEI, DETTE ER INGEN HÅNDVESKE: Dette er hvordan du enkelt flytter bestikket ditt fra oppvaskmaskinen til skuffen. Foto: ØYVIND PAULSEN
NEI, DETTE ER INGEN HÅNDVESKE: Dette er hvordan du enkelt flytter bestikket ditt fra oppvaskmaskinen til skuffen. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Samsung har gjort stor suksess med sine hvitevarer, har de så langt manglet toppmodeller i premiumklassen. Det skal den nye Chef Collection-serien som kommer til Norge i løpet av mars/april, gjøre noe med.

Og parolen Samsung har for å lykkes er enkel: Hvitevarene skal ikke bare virke godt, de skal også se bra ut.

Vel, skal vi basere oss på førsteinntrykket har de i hvert fall klart det siste. Men lett blir det likevel ikke, for konkurrentene i dette segmentet er sterke.

Det hersens bestikket ...

Hvis du i likhet med oss har irritert deg over at det er et mas å flytte bestikket fra bestikkskuffen og inn i kjøkkenskuffen, vil du garantert sette pris på «Flex Tray-funksjonen».

Her består nemlig bestikkskuffen ganske enkelt av to deler: Den vanlige, kombinert med en som kan tas ut. Når maskinen er ferdig, betyr det at du bare behøver å å brette den øverste delen sammen som en håndveske, og løfte innholdet dit det skal. Enkelt og praktisk altså.

Bilder av oppvaskmaskinen DW9000 ser du her:

Samsung skryter også av det de kaller WaterWall-teknologien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer