Samsung Evolution Kit

I løpet av ett år vil Smart-TV-funksjonene i TV-en din være utdatert. Men er et oppgraderingskit svaret?

I hånden holder hun oppgraderingskittet. Foto: Produktbilde Samsung
I hånden holder hun oppgraderingskittet. Foto: Produktbilde Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den bitre sannhet for alle som kjøper seg ny TV, er at de avanserte Smart-TV-funksjonene som er innebygget vil være gammeldagse i løpet av svært kort tid. Dette skyldes ganske enkelt at TV-ens software enten ikke lar seg oppdatere, eller at TV-produsenten og innholdsleverandøren ikke klarer å bli enige om hvem som skal betale for oppgraderingen.

Og at dette er et reelt problem fikk vi et svært godt eksempel på da Netflix kom til Norge i høst. Der var det nemlig kun eierne av 2012-modeller som kunne bruke Netflix-appen, mens det var ren bingo om eierne av en TV fra 2010 eller 2011 fikk tilgang.

Det kan du lese mer om her: Smart-TVen din er dum

Flere alternativer

Det finnes riktignok andre løsninger for deg som vil ha ny Smart-TV-funksjonalitet på en eldre TV: En ting er at nye Blu-ray spillere idag også gir deg disse funksjonene, og siden det er langt rimeligere å bytte Blu-ray spiller enn å bytte TV, kan det være verdt å tenke på.I tillegg har flere aktører, blant annet LG (med sin SP820N i 2012), solgt en separat Smart-TV boks. Dette er rett og slett en liten ekstern enhet som gir deg med en eldre TV den samme smart-funksjonaliteten som 2012-TVene har.Og det er altså det siste alternativet Samsung nå har bygget videre på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer