Se 10 utlendinger smake norsk godteri for første gang

- Nå vet jeg hvorfor det ikke finnes norske restauranter!

BLANDA DROPS: Youtube-ere som smaker norsk godteri for første gang reagerer forskjellig, for å si det forsiktig.  Foto: YOUTUBE / OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
BLANDA DROPS: Youtube-ere som smaker norsk godteri for første gang reagerer forskjellig, for å si det forsiktig. Foto: YOUTUBE / OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du første gangen du smakte norsk melkesjokolade? Første gangen du sugde på et tyrkisk pepper? Eller første gang du brakk av et stykke Kvikk Lunsj?

Nei, det gjør du ikke. Men du kan alltids se andre som gjennomgår det samme, i voksen alder, foran et videokamera, på internett.

Youtube er nemlig overraskende full av videoer fra hele verden hvor folk prøver norsk godteri for aller første gang. Noen gliser i lykkerus, andre trekker på skuldrene og de mest kritiske vrir seg i oralt ubehag.

Her er noen av høydepunktene. Og vi har spolt videoene fram til de interessante punktene, så du slipper å se 20 minutter lange analyser av samtlige biter i Nidars Favoritter.

FÅ MED DEG: 10 ting som sjokkerer amerikaner i norske matbutikker

#1: Hockeypulver - «hva er dette!?»

- Det ser ut som de har stavet «player» feil, sier Youtube-eren Brendon Whatley fra Canada.

Lukta beskriver han som «mystisk», og smaken? Vel, han er ikke spesielt imponert. Etter å ha nærmest brekt seg, spurt seg «hva er dette!?", ristet på hodet og utgitt diverse gurale lyder, gir han dommen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer