Se Alessis nye lyspærer

Når kongen av humordesign lager lyspærer blir det fest. Lysfest.

Humor, eleganse, minimalisme, maksimalisme. I både ensfargete og fargesterke varianter. Alessis nye lyspærer har noe for alle. Foto: Alessi
Humor, eleganse, minimalisme, maksimalisme. I både ensfargete og fargesterke varianter. Alessis nye lyspærer har noe for alle. Foto: Alessi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Milano/Oslo): Den tradisjonelle glødelampen fases ut, og hittil har ikke produsentene klart å lage et fullverdig alternativ. Men hvorfor lage en dårlig kopi når man kan lage noe helt nytt?

Å kalle Alessis lyspærer revolusjonerende, er vel kanskje en overdrivelse. De er laget etter det tradisjonelle pære-på-en-E27-sokkel-prinsippet. Men det er likevel ikke likt noe annet vi har sett.

Lys og miljø

Den italienske designeren har utvidet sortimentet fra i hovedsak å konsentrere seg om kjøkkenutstyr, og større installasjoner som kjøkkeninnredning og baderomsporselen, og lanserer i år en helt ny belysningsserie, Foreverlamp. Serien består av AlessiLux lyspærer og - lampesokler, samt mer tradisjonelt utseende LED-pærer til mindre sokler.

Og i beste Alessi-ånd, er det noe for alle her: Fra elegante linjer og rene silhouetter, som Flame og Tam Tam, til den mer humoristiske U2Mi2-pæren som ser ut som en robot. Vi likte spesielt godt lyspærene Abatjour, som har form som en lampe. Dette er lyspærene som ikke trenger noen fjollete lampeskjerm!

Se bare her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer