Se årets møbelnyheter først

Få adgang til lukkede bransjerom, og se årets rykende ferske møbelnyheter.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide kommer tilbake med nyheter og bilder i løpet av helgen.

Designers Saturday Awards: Norges beste interiør

Designinteressert? Bli med på Designers Saturday i Oslo. På Søndag.

Helgen 8. - 9. september er det duket for en storstilt designmønstring i Oslo. For tolvte gang arrangerer møbel- og interiørbransjen Designers Saturday. Som i realiteten varer nesten tre dager til ende.

Det starter forsiktig allerede i dag, fredag, med mindre arrangementer, så er det bransjedag lørdag, og søndag er det åpent for publikum. Dette er en unik sjanse for oss vanlige dødelige til å se showroom som ellers ikke er åpne for publikum, og titte på nyheter som hittil kun har vært å se på lukkede fagmesser i utlandet.

Gratis transport

Fra Brynseng i nordøst til Skøyen i sørvest står mer enn 130 møbel- og interiørprodusenter, i 35 butikker og showrom, klar til å vise frem siste nytt innen møbler, tekstiler, gulv og belysning.

Du må gjerne rusle fra butikk til butikk, fra showroom til showroom - men ønsker du å rekke over alt på en dag kan det være smart å benytte seg av bussene som frakter deg fra sted til sted - helt gratis. Bussene vil gå i skytteltrafikk mellom 17 ulike stoppesteder, fra klokken 11 til 16 på søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer