Se, en Super Mario-lampe!

Du trenger ikke flytte til Mushroom Kingdom for å få din egen spørsmålstegnboks.

Coin Lamp er berøringsfølsoom, så du kan slå den av og på ved å berøre undersiden. Foto: Produsenten
Coin Lamp er berøringsfølsoom, så du kan slå den av og på ved å berøre undersiden. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger kan det være fristende å ta et stort skritt tilbake. Tilbake til slutten av 80-tallet, for å være helt nøyaktig. Til Mushroom Kingdom. Landet der du får være Super Mario, din ikke fullt så kule kompis må være Luigi og den vakreste prinsessen hverken heter Mette Marit, Madeleine eller Estelle, men Peach.

For ikke å glemme spørsmålstegnboksen. Hopp opp og dunk i firkanten, og du belønnes med gullmynter, styrkegivende blomster eller sopp som gjør deg stor og sterk.

Uansett hvor langt du reiser er det vanskelig å nå det ekte Mushroom Kingdom. Men nå kan du få en bit av det som du kan ha hjemme: Spørsmålstegnboksen.

Men du blir dessverre ikke rik. I stedet for mynter og sopp får du lys når du dunker på den. Om ikke nødvendigvis bedre enn gullmynter og sopp, så er det ihvertfall mer oppnåelig.

Bare se her:

Den interaktive Super Mario-lampen kan kjøpes på Etsy for 75 dollar (cirka 430 kroner). Lampen er håndlaget, og det kan ta opp til to uker før den du bestiller er ferdig. Fordelen er, at dersom du ønsker å endre noe på designen, for eksempel farge eller størrelse, kan du spesifisere dette.

Se også lampen som svever i løse luften

Gjør det selv-pakke

Er du hendig kan du også gjøre det selv. Designerne bak Coin Block-lampen har laget en gjør det selv-pakke. Denne selges også gjennom Etsy.com, til en litt rimeligere pris: 55 dollar (cirka 315 kroner).

Unngå lystabbene; her er ekspertens tips til bedre belysning hjemme

Gjør det selv - med mynter

Er du av dem som liker små mekkeprosjekter, og er litt over gjennomsnittet i stand til å følge bruksanvisninger, kan vi anbefale at du tar en titt på nettsiden instructables.com. Vi må ærlig innrømme at vi mistet tråden i løpet av bildekarusellen på "step 1", men har troen på at flere av våre lesere fint vil kunne klare å lage noe lignende selv.

Resultatet ser du i videoen under, og trinn for trinn-instruksjoner finner du på Instructables.com.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer