TEST: Ring Video Doorbell

Se hvem som ringer på - også når du ikke er hjemme

Smart dørklokke gir deg full kontroll.

HVEM DER? Ring Video Doorbell gir ekstrem vidvinkel, noe som kan gjøre det vanskelig å kjenne igjen folk om de kommer for nær. Foto: Tore Neset
HVEM DER? Ring Video Doorbell gir ekstrem vidvinkel, noe som kan gjøre det vanskelig å kjenne igjen folk om de kommer for nær. Foto: Tore Neset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ringer på døra. Du venter ikke besøk, og sjansen er stor for at det for eksempel er en dørselger som vil snakke med deg.

Kanskje passer det dårlig. Da er det fint å både kunne se vedkommende og snakke med henne eller ham. Også når du ikke er hjemme, i fall det skulle være en innbruddstyv som spaner på huset ditt som ringer på.

Smarthusbransjens «Tesla»

Utvalget av smart-dørklokker med kamera og internrettforbindelse kan ikke sies å være stort i Norge, selv om den norske smartproduktspesialisten Sikkerheten-selv.no har en god del.

I USA er derimot situasjonen enn annen. Her er Ring ett av de mest fremmadstormende selskapene.

I 2015 tiltrakk de seg en storinvestor som Richard Branson, og mange regner selskapet som et slags smarthus-bransjens «Tesla» med nye og innovative ideer.

Proff- og standardvariant

Video-dørklokka Ring Video Doorbell leveres i to varianter: Standard og Pro. Mens standard-varianten kan gå på oppladbart batteri, krever Pro-versjonen strøm fra kabler i veggen. Den har for øvrig bedre videokvalitet, bedre bevegelsesensor og et litt annerledes design enn standardversjonen, som vi tester her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer