Se hvilken gressklipper du bør kjøpe

De europeiske forbrukerrådene har testet gressklippere.

Er det på tide å bytte til en gressklipper som starter med et tastetrykk? Foto: Colourbox.com
Er det på tide å bytte til en gressklipper som starter med et tastetrykk? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilken gressklipper som passer for deg er avhengig av ditt behov. Det er mange typer å velge mellom; bensindrevne, elektriske, batteridrevne, roboter, bioklippere og de gode gamle manuelle.

Det er mye å velge mellom, og alle typer har sine styrker og svakheter. Hva som er viktig for deg og din plen er det bare du som kan bestemme, men én ting er klart: Er du i markedet for en gressklipper er dette tiden å kjøpe på.

Det danske forbrukermagasinet Tænk har oppdatert de europeiske forbrukerrådenes test av gressklippere fra i fjor, og her er de beste innen hver klasse.

Misunnelig på naboens plen? Slik blir gresset grønnere på din side av gjerdet.

Bensindrevne klippere

Gressklippere som går på bensin er gjerne blant de kraftigste. De egner seg til store plener, og bukker sjelden under dersom du har sluntret litt unna og gresset har fått vokse seg høyt. Det er stort sett disse klipperne som anbefales.

I klassen for bensindrevne klippere fikk to gressklippere Best i test-stempel: Honda HRX537c VK fikk 72 av 100 mulige poeng. Skåret meget bra på plenklipping og holdbarhet, mens fikk trekk for høyt energiforbruk. Viking MB545V fikk 70 av 100 mulige poeng. Skåret bra på plenklipping og holdbarhet, dårlig på støy og under middels på energiforbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer