Se hvor mye din bolig er verdt

BOLIG: Skal du kjøpe og selge bolig? Da må du vite hvor mye du har å rutte med, og ikke minst hva prisnivået ligger på i det området hvor ditt drømmehus eller leilighet befinner seg. Svaret får du her.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV94789)]
[Ugjyldig objekt (NAV90948)]

Vårt inntrykk av boligmarkedet i hovedstaden stemmer med ekspertenes spådommer før jul:

 • Det er høyt oppmøte på boligvisningene,
 • boligene går raskt unna, og
 • salgssummen er ofte høyere enn prisantydningen i annonsen.
Skal du selge din egen bolig bør du derfor sørge for at taksten du bruker er så ny som mulig, slik at den reflekterer den siste prisutviklingen.

Vår ”Hva er boligen verdt kalkulator” viser deg om taksten din er god nok - og ikke minst hvor mye penger du har å rutte med. I tillegg er den et nyttig supplement til å kontrollere prisnivået i området der du vurderer å kjøpe.

Som en av DinSides mest populære applikasjoner noensinne, er ”Hva er boligen verdt” kalkulatoren gjenstand for kontinuerlig utvikling. De nyeste finessene som er lagt inn kan du lese mer om litt lenger ned i artikkelen, og flere finesser vil bli lagt til om kort tid. Her er det altså bare å følge med.

Trykk her for å gå rett til Hva er boligen verdt-kalkulatoren

Dette er nytt:

 • Gatenavn. Før kunne du bare søke på en bestemt gate, og kalkulatoren ga ikke noe treff om gatenavnet var stavet feil.

  Dette har vi selvsagt forandret på. Nå kan du altså søke på flere gatenavn samtidig, noe som øker muligheten for å et bedre sammenligningsgrunnlag. I tillegg holder det å oppgi de første bokstavene i gatenavnet.

  Slik gjør du det: Dersom du ønsker å oppgi flere gatenavn, legger du bare inne et kommategn imellom navnene, for eksempel storgata,strandg, osv, osv.

 • Postnummer: Nå kan du også søke på flere postnummer. Det gjør det lettere å spesifisere søket ditt.

  Vil du søke på flere postnummer kan du legge inn et kommategn eller en bindestrek som skille, for eksempel 0471,0472,0473, 0474 eller 0471-0474.

  Denne finessen er spesielt nyttig i de situasjonene der kalkulatoren ikke finner noen boliger på det postnummeret du opprinnelig la inn. I de tilfellene vil nemlig kalkulatoren automatisk søke på postnummerne som minner om det tallet du la inn. Nå kan du altså overstyre denne automatikken.

 • Beregningsgrunnlaget: Kalkulatorens beregningsgrunnlag forklarer hvordan kalkulatoren virker, og er nyttig for deg som vil gå bak tallene. Vil du ha hele forklaringen er det bare å scrolle nedover i kalkulatoren.

Trykk her for å gå rett til Hva er boligen verdt-kalkulatoren

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer