Se hvor mye din bolig er verdt

BOLIG: Skal du kjøpe og selge bolig? Da må du vite hvor mye du har å rutte med, og ikke minst hva prisnivået ligger på i det området hvor ditt drømmehus eller leilighet befinner seg. Svaret får du her.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt inntrykk av boligmarkedet i hovedstaden stemmer med ekspertenes spådommer før jul:Det er høyt oppmøte på boligvisningene, boligene går raskt unna, og salgssummen er ofte høyere enn prisantydningen i annonsen.Skal du selge din egen bolig bør du derfor sørge for at taksten du bruker er så ny som mulig, slik at den reflekterer den siste prisutviklingen.

Vår ”Hva er boligen verdt kalkulator” viser deg om taksten din er god nok - og ikke minst hvor mye penger du har å rutte med. I tillegg er den et nyttig supplement til å kontrollere prisnivået i området der du vurderer å kjøpe.

Som en av DinSides mest populære applikasjoner noensinne, er ”Hva er boligen verdt” kalkulatoren gjenstand for kontinuerlig utvikling. De nyeste finessene som er lagt inn kan du lese mer om litt lenger ned i artikkelen, og flere finesser vil bli lagt til om kort tid. Her er det altså bare å følge med.

Trykk her for å gå rett til Hva er boligen verdt-kalkulatoren

Dette er nytt:

Gatenavn. Før kunne du bare søke på en bestemt gate, og kalkulatoren ga ikke noe treff om gatenavnet var stavet feil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer