Se Norges billigste fjellhytter - akkurat nå.

Jo, du har råd til hytte på fjellet.

Det er mye å velge mellom til rundt en halv million, også med litt størrelse. Foto: Finn.no
Det er mye å velge mellom til rundt en halv million, også med litt størrelse. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund får vi hele 773 treff på fritidsboliger på fjellet til under en million kroner og 230 treff på fritidsboliger til under en halv million kroner på Finn.no.

Trekker vi fra leiligheter, får vi henholdsvis 607 og 163 treff. Av disse må riktignok noen siles ut: Flere er nemlig prosjekterte eller forhåndsannonserte boliger som kommer til salgs og er lagt ut til en krone, mens andre er rene hyttetomter som har sneket seg inn i søket. Vi får heller ikke luket ut boliger med innskudd, som har en langt høyere totalpris, men dette gjør du enkelt selv, inne på Finn Eiendom.

Likevel er det nok å ta av. Selv med et magert hyttebudsjett på rundt en halv million kroner så er det flere hytter tilgjengelig. Men du må være villig til å inngå noen kompromisser når det gjelder standard eller beliggenhet. Sistnevnte, i hvertfall i forhold til alpinsenter. Ønsker du hytte i nærheten av en slalåmbakke, stiger ofte prisen til det dobbelte.

Gjør et kupp nå:

Vi har gått igjennom om funnet frem noen godbiter for deg som drømmer om hytte på fjellet:

Merk at en rekke av disse objektene har gjort samme feil som selgerne i disse annonsene. Bare med omvendt fortegn. For selv om hytten kan brukes sommer som vinter, er det smart å ta bilder som gjenspeiler den årstiden vi befinner oss i. For grønt gress og sommerblomster er i mange tilfeller et sikkert tegn på at eierne ikke fikk solgt fritidsboligen i sommer. Her kan det altså lønne seg å prute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer