Se Norges dyreste boligannonse

Boa eiendom selger bolig med spektakulær video.

– Hahaha, jeg tror ikke jeg vil si det, ler megleren og  legger ikke skjul på at denne boligannonsen har vært dyr. Foto: Boa/Vimeo
– Hahaha, jeg tror ikke jeg vil si det, ler megleren og legger ikke skjul på at denne boligannonsen har vært dyr. Foto: Boa/Vimeo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har skjedd noe med boligannonsene. Ikke alle er A4, og meglerne går stadig nye veier for å fange din oppmerksomhet. Fotonoveller. Innmanipulerte UFO-angrep. Flyvende bananer. Sko i kjøleskapet. Eller reklamevideo.

Få i Norge har gått så langt som Boa Eiendomsmegling, noe de har fått både ris og ros for. Og denne gangen har de toppet seg selv med en spektakulær video, som "sprer seg selv som ild i tørt gress på sosiale medier", ifølge gründer og megler MNEF i Boa, Tommy Friestad.

I videoen får du se huset som skal selges i dagslys og kveldslys, perfekt stylet av Boas faste stylist Josefin Johansson. KAVAR AS har filmet, blant annet ved hjelp av droner for å kunne filme boligen ovenifra, og sammensmelting av arkitektens tegninger og det ferdige produktet drar tankene til A-has berømte Take on Me-video.

Har du ikke sett den? Du kan se den lenger ned i artikkelen.

Norges dyreste

Dette kan umulig ha vært billig. Men nøyaktig hvor mye denne boligpresentasjonen har kostet, får vi ikke ut av Friestad.

– Hahaha, jeg tror ikke jeg vil si det, ler han. Men han legger ikke skjul på at den har vært dyr, og uten å være helt sikker, antar han at den nok er den dyreste noen sinne i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer