Se og stem på de nominerte

Stem på ditt favorittområde.

Publisert
Sist oppdatert

I avstemningsobjektet på høyre side kan du gi din stemme. Når du har stemt, kan du se hva andre har stemt. Om noen dager vil vi oppsummere hvilket boligområde som vant konkurransen.

Vær oppmerksom på at kvadratmeterprisen er en cirkapris. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris er hentet ut fra statistikk om boliger som er solgt, eller som er til salg nå.

1) Skillebekk. Flotte gamle bygninger med ”kremtopping på utsiden” – som er tatt godt vare på. Mange fine franske altaner. Ligger attraktive mellom Bygdøy allé og Frognerkilen, og ofte med flott fjordutsikt. Alle butikker og shoppingmuligheter i nærheten. Buss og trikk rett utenfor døren. Gangavstand til sentrum, tar om lag 15 minutter. Skip-O-Hoi – rett ned og heise seil etter jobben.Gjennomsnittlig kvadratmeterpris (om lag): 32.000 kroner. 2) Holmenkollen. Skogsnobbenes paradis. Nær skog og mark, og over byens støy og forurensing. Flott utsikt, flotte hus og barnevennlig. Få matbutikker i nærheten, men ellers ingen shoppingmuligheter. T-Bane til byen tar 20-30 minutter.Gjennomsnittlig kvadratmeterpris (om lag): 27.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer