Se verdens dyreste leilighet

Her er de første "bildene" av verdens dyreste leilighet i verdens dyreste eiendomsby.

Publisert
Sist oppdatert

Her er de første tegningene av det som sannsynligvis er verdens dyreste leilighet. Den er fortsatt under bygging, og skal ikke stå ferdig før om to år. Men allerede er dette et av klodens mest omtalte boligprosjekter.

Fantasipriser

Adressen One Hyde Park tegner til å bli en av Londons aller mest fornemme. Dyrest blir den store penthouse-leiligheten. Prislappen på 100 millioner pund som siteres i Daily Mail er nesten ikke til å fatte. Det tilsvarer en drøy milliard i kroner (!). Startprisen for de billigste leilighetene av de 80 i prosjektet er også relativt stiv: 4 millioner pund (nesten 43 millioner kroner) må du ut med skal vi tro avisen The Telegraph. Til sammenligning er en av Norges dyreste leiligheter solgt på Tjuvholmen for 40 millioner kroner (den er 300 kvadratmeter stor).

Russerne kommer

Den største kjøpegruppen i dette boligprosjektet er russere, som utgjør en tredjedel av kjøperne til nå, i følge Daily Mail. Deretter følger kjøpere fra Midt-Østen, briter og diverse amerikanske og europeiske investorer.

Sunday Times skriver at halvparten av luksusleilighetene er solgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer