Selger bolig med reklamevideo

Sjekk denne boligannonsen!

Kjappe fakta er med i videoen, for mer utfyllende opplysninger må du se i prospektet. Foto: Boa Eiendomsmegling
Kjappe fakta er med i videoen, for mer utfyllende opplysninger må du se i prospektet. Foto: Boa Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotonoveller. Innmanipulerte UFO-angrep. Flyvende bananer. Sko i kjøleskapet.

Meglerne i hovedstaden går stadig nye veier for å få oppmerksomhet om boligene de selger. En av dem med flest boligannonsekrumspring på samvittigheten er megler og gründer Tommy Friestad i meglerhuset boa. Tidligere denne uken pekte han på at flere meglere fulgte etter med lignende ideer, noe de velger å ta som et kompliment, og ikke minst et insentiv til å bli enda bedre.

Nå tar de boligannonsen et skritt lenger. I denne rykende ferske annonsen, har de ikke bare gjenskapt atmosfæren i en leilighet, morgenen etter den fantastiske festen kvelden før. De har også valgt å vise det frem i en video - der lyd og bilder får spille sammen for å skape essensen av den boligen de ønsker å selge.

– Hovedpersonen inviterer til fest, det er New York, det er 80-tallet, det er masse rødvin, det er kunstnere med stort bustete hår. Det henger lys fra bjelker i taket som reflekterer oppover, og en gammel platespiller står og surrer borti hjørnet, sier megler Tommy Friestad i videoen, for å sette stemningen, før han forteller mer om selve leiligheten og området den ligger i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.