Selger bolig med reklamevideo

Sjekk denne boligannonsen!

Kjappe fakta er med i videoen, for mer utfyllende opplysninger må du se i prospektet. Foto: Boa Eiendomsmegling
Kjappe fakta er med i videoen, for mer utfyllende opplysninger må du se i prospektet. Foto: Boa Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotonoveller. Innmanipulerte UFO-angrep. Flyvende bananer. Sko i kjøleskapet.

Meglerne i hovedstaden går stadig nye veier for å få oppmerksomhet om boligene de selger. En av dem med flest boligannonsekrumspring på samvittigheten er megler og gründer Tommy Friestad i meglerhuset boa. Tidligere denne uken pekte han på at flere meglere fulgte etter med lignende ideer, noe de velger å ta som et kompliment, og ikke minst et insentiv til å bli enda bedre.

Nå tar de boligannonsen et skritt lenger. I denne rykende ferske annonsen, har de ikke bare gjenskapt atmosfæren i en leilighet, morgenen etter den fantastiske festen kvelden før. De har også valgt å vise det frem i en video - der lyd og bilder får spille sammen for å skape essensen av den boligen de ønsker å selge.

– Hovedpersonen inviterer til fest, det er New York, det er 80-tallet, det er masse rødvin, det er kunstnere med stort bustete hår. Det henger lys fra bjelker i taket som reflekterer oppover, og en gammel platespiller står og surrer borti hjørnet, sier megler Tommy Friestad i videoen, for å sette stemningen, før han forteller mer om selve leiligheten og området den ligger i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer