Selger stil

Du skal selge bolig, men hvordan får du leiligheten din til å se ut som om de andre prospektene som er som hentet ut fra Bonytt, Maison eller Elle Interiør? Vi har snakket med meglernes engler, eller hemmelige våpen om du vil: Boligstylerne.

Publisert
Sist oppdatert

Boligstyling

Boligstyling, eller interiørstyling, er rett og slett at en som skal selge en bolig leier inn eksperthjelp til å innrede boligen slik at den blir mer attraktiv på eiendomsmarkedet. En boligstyler kan hjelpe selger i større eller mindre grad - alt fra å gi råd om overflateoppussing, fargevalg og møblere tomme leiligheter under visningsperioden, til å luke ut eksisterende møblement og bruke selgers møbler.

Klargjør leiligheten til salg med boligstyling: Se før og etterbildene her!

Boligstyling: er det ikke litt sent å fikse når man skal flytte?

Skal du innrede en bolig for å bo der, anbefales det å kontakte en interiørarkitekt. Da vil du få hjelp til å innrede boligen din utifra din personlige smak, og du får en bolig som er spesialdesignet for deg og som gir uttrykk for din personlighet.

- I en situasjon der du skal selge leiligheten din er trikset å gjøre det motsatte, sier Torild Johansen i Next Home. - Du må avpersonifisere hjemmet ditt og gjøre det nøytralt, slik at det kan appellere til en større gruppe mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer