Selger ungkarsdrømmen

Ungkar Petter Jørgensen er klar for en ny fase i livet. Er du?

Bytter ungkarslivet mot familielivet... Foto: Byavisatonsberg.no
Bytter ungkarslivet mot familielivet... Foto: Byavisatonsberg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velfungerende, godt, spennende og utprøvd ungkarsliv av høy standard, selges hel eller i deler. Her får du strøken leilighet i sjangleavstand fra bryggas mange restauranter og yrende uteliv...

Her får du båten du kan ta med deg nye bekjentskaper eller kompiser til alle områdes øyer eller ukjente farvann… Her får du bilen du glir gjennom byen med enten det er hjem til mors kjøttkaker eller det er for å plukke opp «hu derre» fra i går…

Det teksten annonserer for er en 74 kvadratmeter stor leilighet til 2.690.000 kroner, en White Shark 245 Classic båt til 680.000 kroner, samt en Volvo C70 kabriolet til 466.000 kroner. Nesten alt en ungkar kan ønske seg? Til salgs samlet, eller hver for seg.

Full pakke

Petter Jørgensen i Tønsberg er klar for en ny fase i livet. Han har flyttet sammen med kjæresten, og skal bygge hus. Men først må han selge leiligheten, bilen og båten. Og det er ikke så lett i dagens marked.

- Jeg hadde en runde med visninger på leiligheten før 17. mai, sier Jørgensen til DinSide. - Det var endel folk der, men vi kom ikke i mål, så da tenkte jeg at jeg måtte finne på noe sånn at folk smiler litt og gløtter på øyelokkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer