Selvgjort er velgjort

En ivrig DinSide Bolig-leser har fulgt rådene vi har gitt, og har nå solgt leiligheten med god gevinst. Se hvordan hun frisket opp boligen sin ved hjelp av enkle grep, og bli med på hele salgsprosessen her.

Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger fra leserne - og ekstra hyggelig er det når vi får tilbakemelding om at vi gir dere gode - og ikke minst økonomisk lønnsomme - råd.

- Jeg har vært en ivrig leser av Din Side og spesielt Din Side Bolig i cirka et år, og synes sidene er kjempebra! Dere bringer virkelig de nyttige tipsene ut til folk flest, skriver Siri Kvaløy i en e-post til redaksjonen.

- Jeg brukte en sunn skepsis mot de mest fancy eiendomsmeglerne og valgte å style og kjøre visninger selv og solgte boligen gjennom adirekta, sier hun.

 • Gå rett til Siri Kvaløys spennende før- og etterbilder.
 • Mer om selve salget kan du lese her.
 • Eller trykk her for å se hvor mye hun tjente på salget.
 • Ekstrem forvandling

  - I år har jeg derfor pusset opp, stylet og solgt en leilighet i Oslo - med god støtte i tipsene som jeg har funnet på deres boligsider, sier Kvaløy.

  Og vi lot oss imponere av hvor mye hun fikk ut av leiligheten ved hjelp av helt enkle grep.

  Trykk her for å se Siri Kvaløys før- og etterbilder.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer