Sleep Number

Senga som kan redde forholdet

Har du et skyhøyt sengebudsjett, kan du kjøpe en seng som lar deg styre temperaturen.

DRØMMESENGA?: Climate360 har både justerbar temperatur og fasthet. Hva mer kan man ønske seg av en seng? Foto: Sleep Number
DRØMMESENGA?: Climate360 har både justerbar temperatur og fasthet. Hva mer kan man ønske seg av en seng? Foto: Sleep Number Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For varmt eller for kaldt? Vinduet åpent eller lukket? Når to personer deler rom og seng er det ikke alltid lett å enes om hvordan det skal være på soverommet, men nå kommer teknologien kanskje med en håndsrekning.

Selskapet Sleep Number, som jobber med smartteknologi for senger og madrasser, viser denne uken frem en ny klimastyrt seng, kalt Climate360, med muligheten til å heve og senke temperaturen til ønsket nivå. Og ja, ettersom madrassen er todelt kan hver flate justeres uavhengig av hverandre.

Få med deg alle nyhetene fra teknomessa i Las Vegas.

Hver side av madrassen kan kjøles ned med rundt ti grader og varme den opp til 37 grader. Stikkordet her er med, som betyr at temperaturen ikke vil gå helt ned til ti grader, men derimot senkes fra normaltemperatur med ti grader.

Det stanser for øvrig ikke der. Sleep Number bruker en kombinasjon av sensorer og avanserte tekstiler for å overvåke personen og gjøre tilpasninger gjennom natten basert på brukerens bevegelser. Tilpasningene er også basert på rutiner som Sleep Number har kommet frem til er den mest ideelle temperaturen for best mulig søvn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer