Sengene som gjør deg søvnløs

Lei av skumgummi og kontinental-madrasser? Her er noen ganske så uoppnåelige reder, og ett par billigalternativer.

Mange vil nok mer enn gjerne seile inn i søvnen med denne: Float fant vi i nettshowroomet til butikken Okooko. Designet av David Trubridge fra New Zealand. Jada, den er dyr. 25.000 dollar noterer vi oss, og drømmer videre ... Foto: Okooko.com
Mange vil nok mer enn gjerne seile inn i søvnen med denne: Float fant vi i nettshowroomet til butikken Okooko. Designet av David Trubridge fra New Zealand. Jada, den er dyr. 25.000 dollar noterer vi oss, og drømmer videre ... Foto: Okooko.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du baby kan du gjerne duppe i en indisk babyvugge ("hengekøye" for babyer), leandervugge eller andre former for beroligende hengesenger eller vugger.

Voksne er ikke like heldige, og kanskje heller ikke like tilbøyelige til å falle i søvn ved hjelp av vuggebevegelser. Men det betyr ikke at vi ikke lar oss friste av det svevende som kjennetegner hengekøyer og vugger.

Er du pengetrygg, raus og på jakt etter det helt spesielle, kan du sjekke denne: For deg med ti mill til overs, og sterkt behov for å sveve avgårde ...

Blir det i overkant har vi samlet et knippe eksotiske løsninger for voksne soverom. Dette er virkelig drømmesenger, der flere er befengt med priser som også er ganske svevende.

For å berolige finanskrisenervøse lommebøker har vi derfor tatt med to litt mer stødige billigalternativer i tillegg, på slutten av bildeserien.

Hvilke sengekamerater har du?

Mens du venter på ny seng, kan det lønne seg å gjøre sitt for å holde den gamle i skikk. Visste du at du at det gjerne bor tusenvis av midd i sengen din, og at disse gjør fra seg 10-20 ganger i døgnet? Avføring som kan være allergifremkallende og til stor plage for allergikere - spesielt i vinterhalvåret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer