Sharp LC-70LE836S

En av de største og beste LED TV-ene du kan få i Norge.

TV-tester Jørn Finnerud fra Watt er ingen liten mann, så når han står bak TV-en får du et godt inntrykk av hvor stor den faktisk er. Foto: Øyvind Paulsen
TV-tester Jørn Finnerud fra Watt er ingen liten mann, så når han står bak TV-en får du et godt inntrykk av hvor stor den faktisk er. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi nordmenn kjøper stadig større TV-er, har utvalget fra 65-tommer og oppover foreløpig vært svært magert. Ser vi bort fra Cinema 21:9-modellen til Philips, har i tillegg dette segmentet vært plasma-modellenes paradegren hvor spesielt Samsung og Panasonic har briljert.

Det har altså Sharp bestemt seg for å gjøre noe med, og dagens testmodell på 70-tommer er da også deres toppmodell i år.

(Hvis 70-tommer ikke er nok, minner vi også om at Sharp har lansert en 80-tommer, men det er altså denne 70-tommeren som bildemessig er det beste valget.)

Enorm!

Hvis du ikke har sett en 70-tommer før, kommer garantert størrelsen til å imponere deg. Som grafikken under viser er det nemlig et stort hopp fra den "vanlige" TV-størrelsen på 46-tommer:

Faktisk er TV-en så stor at vi har problemer med å få den inn i heisen på jobben, og siden vi holder til i fjerde etasje var det derfor ikke særlig fristende å ta trappene når TV-en i seg selv veier 43 kilo. I denne runden besøkte vi derfor våre kollegaer i bladet Watt (tidligere Hjemmekino), for å danne oss et solid førsteinntrykk - og etter å sammenlignet notatene triller vi også terningkastet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer