Sharp LC80LE646 kommer i mai

Og 80-tommeren får en lavere pris enn fryktet, men merk deg at den mangler en funksjon.

Forskjellen mellom folkestørrelsen 46-tommer og en 80-tommer er rett og slett enorm! Her er det bare å finne fram popcornet. Foto: Produsenten/Ole Petter Baugerød Stokke
Forskjellen mellom folkestørrelsen 46-tommer og en 80-tommer er rett og slett enorm! Her er det bare å finne fram popcornet. Foto: Produsenten/Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonelt har plasma-teknologien vært enerådende når det gjelder de riktig store TV-ene, det vil si fra 60-tommer og oppover. Den trenden er imidlertid i ferd med å snu, noe blant annet Sharp viste med 70-tommeren vi testet for noen uker siden.

Men det stopper selvsagt ikke der.

– Vi regner med at 80-tommeren kommer i starten av mai, og med det prispunktet vi har lagt oss på tror vi at den skal bli en suksess, sier en fornøyd Petter Strande, salgssjef hos Sharp Norge til DinSide.

Men hvor stort er egentlig 80-tommer?

En 80-tommer vil gi deg et diagonalt synsfelt på hele 203 centimeter, og det er, i mangel av et bedre ord: Enormt.

For å få et inntrykk av hvor stort det faktisk er, kan du ta en nøye kikk på hovedbildet, eller bla deg gjennom bildespesialen.

De fysiske målene på selve kabinettet er heller ikke å kimse av, og dette er definitivt ikke en modell du setter opp selv: Bredden er på 186,2 centimeter, høyden er 111,2 centimeter, og dybden er 9,9 centimeter. TV-en blir levert med bordstativ, og vekten - inkludert stativet - er 59,5 kilo. Vil du heller ha den hengende på veggen, trenger du et standard Vesa-feste (600X400 mm) i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer