Sharp viser trådløs og bærbar TV

Sett den på bordet, heng den på veggen, eller ta den med ut i hagen.

Sharp viser trådløs og bærbar TV
Publisert
Sist oppdatert

IFA 2011: Det er ikke alle som har lyst eller råd til en 60-tommer, og faller du i denne kategorien har Sharp en liten godbit på vei.

På årets IFA-messe viste de nemlig fram sin lille 20-tommers TV, en riktig så slank, bærbar og ikke minst fargerik liten sak.

Trådløs HDMI

Men slanke og fargerike TV-er er jo ikke noe nytt, så det store gullkornet er selvsagt at TV-en er trådløs, sånn at du kan se på TV selv uten å være låst til et bestemt rom.

Siden TV-en er trådløs, leveres den også med en liten sentral, og det er denne enheten som sender TV-signalet til TV-skjermen. Tuner-enheten plasserer i nærheten av antennekabelen din, og skal kunne overføre lyd og bildesignalene trådlåst innen en oppgitt rekkevidde på maks 30 meter.

Selve TV-en er på 20-tommer, og kommer i både sort, hvit og rosa. Noe for hele familien altså. I tillegg til en utvippbar støtte på baksiden, har derfor TV-en også et praktisk bærehåndtak.

Dette er altså en TV du enkelt kan se på i alle husets rom, også på verandaen om du bare holder deg innenfor de oppgitte meterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer