Sitt i uro

Hvordan skal du egentlig sitte i denne?

Sitt i uro
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sikkert du tenker over det, men den usannsynlig lite ergonomisk korrekte sittestillingen du har mens du leser denne teksten er faktisk gjenstand for vitenskapelig avhandlinger.

Nintek Design er kanskje ikke vitenskapsmenn i hvite drakter, men de vet å forske på sittestillinger likevel.

Tørt?

Dette prosjektet har fått navnet Seven, og er en "eksperimentell studie av sitte- og hvileformasjoner". Det høres kanskje knusktørt ut, og det blir ikke bedre av at designeren i stor grad har benyttet pappmaterialer i byggeprosessen.

Les også: Stor test av vaskemaskiner

Rammen består av bøyd stål, som så altså er dekket til med flere lag papir. Den øverste delen er dekket med pappen du finner i bananesker, angivelig for å gi Seven et visst preg av dekor.

Syv stillinger

Stygg eller ikke, stolen tillater hele syv ulike sittestillinger, og burde være perfekt både for rastløse fireåringer som overhodet ikke klarer sitte i ro mens de ser på barne-TV, eller for rastløse fedre som overhodet ikke klarer sitte i ro mens de ser på fotball.

Har jeg hørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.