Sjekk den boligannonsen!

Nå våger også nordmenn å rote i boligannonsene.

Her har det tydeligvis vært fest. Eller?  Foto: Finn.no/boa eiendomsmegling
Her har det tydeligvis vært fest. Eller? Foto: Finn.no/boa eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som sperret øynene opp da vi skrev om boligannonsene fra det svenske eiendomsmeglingsfirmaet Fantastic Frank forrige måned.

For boligannonsene fra Fantastic Frank er ikke som alle andre. Skittentøy, festrester, oppussingsrot og hundrevis av roser som ligger strødd: Ikke akkurat den gjennomsnittlige boligannonsen.

Les mer: Sjekk det nye meglertrikset

Denne boligannonsen signert boa eiendomsmegling tar opp stafettpinnen fra Fantastic Frank. Her er det mange virkemidler som tas i bruk: Dagen derpå-stemning, fallende bananer, frukt på veggen, blomster i skoene, jo, vi tror på at her var det titta-i-taket og tenna-i-tapeten-fest i går.

Se bare her:

Blodseriøst, men ikke dødsalvorlig

Ifølge eiendomsmegler i boa, Tommy Friestad, er hovedtanken bak annonsen å skille seg ut og skape engasjement, og ikke minst oppmerksomhet rundt objektet. Han selger boligen sammen med kollega Luan Bui.

- I kategorien 3-roms på Frogner er det mye ute. Dette er en veldig klassisk sjarmerende, lun og god leilighet, som egner seg for livsnytere. Vi har prøvd å fremheve det. Det må ikke være så strenge rammer på alt, sier Friestad til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.