Ikea åpner bruktbutikk

Sjekk hva Ikea skal begynne å selge nå!

Åpner gjenbruksbutikk for dine brukte Ikea-møbler.

IKEA VIL SELGE DINE BRUKTE IKEA-MØBLER: Først ut er Ikeas varehus på Ringsaker. Det er et prøveprosjekt, med mål om å tilby dette på alle varehusene i Norge innen 2020. Foto: Ikea
IKEA VIL SELGE DINE BRUKTE IKEA-MØBLER: Først ut er Ikeas varehus på Ringsaker. Det er et prøveprosjekt, med mål om å tilby dette på alle varehusene i Norge innen 2020. Foto: Ikea Vis mer
Publisert

Ikea har åpnet for bruktsalg i sine butikker. I første omgang er det et prøveprosjekt, på Ikea-varehuset på Ringsaker. Men målet er at dette skal bli en tjeneste på alle Ikeas varehus innen 2020, ifølge kommunikasjonsrådgiver Troels Mathisen hos Ikea.

Få inntil 30 prosent av verdien - i gavekort

Mathisen forteller til Dinside.no at varehuset på Ringsaker åpnet billigkroken for brukte Ikea-møbler for et par uker siden. Der vil du altså nå kunne finne både varer som har vært i utstilling og som er kommet i retur til Ikea via den vanlige returordningen - og varer som har vært i privat eie.

Ordningen fungerer slik at du kan sende inn bilder og beskrivelser av et Ikea-møbel du har som du ønsker å selge via en nettjeneste hos Ikea - og så vil du få en tilbakemelding om hvorvidt dette er en vare som de kan selge.

Dersom de godkjenner varen din for salg, vil du få «betaling» fra Ikea når du leverer inn varen for salg. Men merk deg at dette ikke utbetales i penger, men i et gavekort på Ikea:

- Det er ansatte på varehuset som vil vurdere møbelet og om vi kan selge det videre eller ikke. Om vi mener vi kan det, vil vi tilby en pris for dette møbelet som tilsvarer maks 30 prosent av nypris, som vi betaler kunden i form av et gavekort, forteller Mathisen til Dinside.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer