Sjekk om flatskjermen passer

Liten leilighet? Nå kan du sjekke om flatskjermen passer på stueveggen, og alt du trenger er en smarttelefon.

Slik ville det sannsynligvis sett ut om vi var så dumme at vi hang opp en 70-tommers TV rett over treseteren vi har stående på roterommet. Foto: Produsenten/Gaute Beckett Holmslet
Slik ville det sannsynligvis sett ut om vi var så dumme at vi hang opp en 70-tommers TV rett over treseteren vi har stående på roterommet. Foto: Produsenten/Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du usikker på om du har plass til 70-tommeren du siklet over på butikken? Noen velger kanskje å ta et bilde av TV-en på butikken, men det hjelper lite når du kommer hjem og skal prøve å se for deg størrelsen når den kommer opp på veggen.

Vi har tidligere skrevet om Panasonics app, som ved hjelp av augmented reality viser deg hvordan TV-en vil se ut på veggen.

Nå kan du dobbeltsjekke, med Sharps nye app.

Opptil 90 tommer

I appen kan du prøve Sharps TV-er fra 50 tommer og helt opp til 90 tommer. Vurderer du den sistnevnte er appen nærmest obligatorisk før du signerer kjøpskontrakten.

90 tommer er nemlig svært, for ikke å si gigantisk.

Som i Panasonics app må du også her skrive ut en markør, som du fester der du skal ha TV-en. Sharp har imidlertid gjort det litt enklere - du trenger bare én markør, uavhengig av om den skal klistres på vegg eller legges på TV-benk.

Istedet er det bordstativet som dikterer hvordan det ser ut på skjermen. Velger du med bordstativ forstår appen at markøren vil ligge på et bord, og skal du ha uten stativ regner den seg fram til at du sannsynligvis skal ha den på en vegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer