Sjelden øyperle selges

Denne solrike øyeiendommen i Oslofjorden er nå lagt ut for salg.

Kreyerskjær, som ligger på østsiden av Nesøya, er nå lagt ut for salg. Foto: Advokatene Sem og Johnsen Eiendomsmegling. Foto: Foto: Advokatene Sem og Johnse
Kreyerskjær, som ligger på østsiden av Nesøya, er nå lagt ut for salg. Foto: Advokatene Sem og Johnsen Eiendomsmegling. Foto: Foto: Advokatene Sem og Johnse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide skrev nylig en sak om hvor i Norge boligmarkedet vil stige mest de neste ti årene, og ekspertene var enige om én ting:

Kystlinjen blir ikke lengre, og strengere regler for bygging i strandsonen gjør at kysteiendommer bare vil bli mer og mer attraktive fremover.

Kreyerskjær, som er lokalisert på østsiden av Nesøya, er en av svært få kysteiendommer som er til salgs for tiden.

- Denne øyeiendommen er en sjeldenhet, et utrolig hyggelig sted. Det er første gang den legges ut for salg nå, så det blir veldig spennende, forteller eiendomsmegler Tom E. Johnsen i Advokatene Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Han tror mange vil være interesserte i å kjøpe Kreyerskjær.

- Det er jo ikke akkurat mange muligheter til å få kjøpt en øy i Oslofjorden i dag.

Se hele annonsen på finn.no her.

Mye sol

Idyllen Kreyerskjær er en øy med bolighus, bryggeanlegg og båtslipp. Øya har gangforbindelse fra østre del av Nesøya, hvor eiendommen har rettighet til garasje og parkeringsplass på privat grunn. Fra eiendommen har man et flott utsyn utover fjorden, og solforholdene på øya er meget gode. "En hel øy i solen", "sol fra morgen til kveld" og "alt man kan drømme om av skjærgårdsidyll", loves det i annonsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer