Sjøhytter under 500.000

Ja, det er mulig.

Den kan bli din for 349.625 kroner. Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Den kan bli din for 349.625 kroner. Foto: Svensk Fastighetsförmedling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem skulle ikke ønske seg en hytte ved vannet til bruk om sommeren, med blafrende gardiner, bølgeskvulp, badedrakt til tørk på terrassen og glitrende vann i kveldssolen ...

Dessverre er denne hyttedrømmen ganske dyr her hjemme.

Billigere hytter i Sverige

Billigst i Norge

Når vi søker på hytte ved sjøen i Norge på Finn.no, får vi 45 treff i prisklassen opptil 500.000 kroner - og dette inkluderer andelshytter og hytter på festetomter. Det inkluderer også alle sjønære hytter i Norges langstrakte land, fra Nordkapp til Lindesnes.

Da vi sjekket priser for et par uker siden, fant vi et knippe norske hytter ved sjøen til under en halv million, men ingen av dem var lenger sør enn Bergen.

Den rimeligste sjønære hytta i Norge akkurat nå, er en hytte på Svartnes ved Vardø som selges for 50.000 kroner. Rimeligste på Østlandet er en 34 kvadratmeter stor hytte på Vinterbro utenfor Oslo - med nærhet til Bunnefjorden - for 380.000 kroner.

I de mest populære hytteområdene ved sjøen, er det ikke mange hyttene å finne under 1,5 millioner kroner, men den absolutt rimeligste her er en 45 kvadratmeter stor hytte i et skogsområde ved Risør, 15 minutter fra sjøen - og prisen: 525.000 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer