Skal det bygges?

Da er det bare ett sted du skal være i helgen.

Foto: byggreisdeg.no
Foto: byggreisdeg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er igjen tid for nordens største byggmesse, Bygg Reis Deg!. Skal du bygge nytt, bygge på eller pusse opp i nærmeste fremtid, er dette stedet for deg.

DinSide besøkte messen tidligere i uken, og i ukene fremover vil du kunne se flere saker fra messen her på DinSide Bolig

Fagfolk

Debatten har tidvis gått varm her på DinSide om hva fagfolk må gjøre, og hva du kan gjøre selv, men ett er sikkert: Skal du gjøre det selv, lønner det seg å snakke med fagfolk i forkant. Og i helgen er de her.

Det er litt uoversiktelig hvilke leverandører som er hvor, men i hovedsak finner du kjøkken, bad og varmepumper i hall B, byggevarer og trelast i hall C - og skal du kjøpe ny peis bør du ta turen helt innerst i hall D. Glem heller ikke at det er en egen seksjon ute, med flere interessante utstillere.

I løpet av helgen vil det være en rekke ulike aktiviteter og tilbud. Er du en konkurransejeger er det mye å vinne - mens det viktigste er vel å bruke all den ekspertisen som her er samlet under ett tak til din fordel.

Les også: Slik unngår du håndverkerkrøll

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.