Skal det fikses?

I helgen er det Hellerudslettas tur til å være vert for den landsomspennende boligmessen Gjør din bolig bedre. Vi har besøkt boligmessen - bildene ser du her!

Pust i bakken. Foto: Elisabeth Dalseg Foto: Elisabeth Dalseg
Pust i bakken. Foto: Elisabeth Dalseg Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Balsam for kropp, sjel og boligen

- Dette var helt suverent! sier Bodil Møllersen. Hun prøver en av Eco Consults Panasonics massasjestoler som blir demonstrert på Gjør din bolig bedre-messen.

- Dette var utrolig deilig. Den gikk ordentlig inn i kroppen og tok tak der den skulle, sier Møllersen. Hun forklarer at hun er plaget med både ledd- og muskelsmerter, og hun skulle gjerne tatt med seg en av Panasonics populære massasjestoler hjem.

Modellen hun prøvde er Panasonics mest solgte, modell EP790. Ekskludert moms er den din for den nette sum av 29.100 kroner.

BILDESPESIAL: Noe for enhver smak på boligmessen.

Stort øyeblikk

Mathias (2 1/2) fra Nittedals lyseblå øyne er store som to tinntallerkener. I dag har han møtt en av sine aller største helter: Byggmester BOB! Først ansikt til ansikt, trygt plassert på pappas arm, så fra bakkeplan. Hvem skulle tro at byggmesterns føtter var så store?

Til glede for små og store barn er nemlig Byggmester BOB også tilstede på boligmessen. Og selv om plakatene geleider alle barn ned til Hall 2 i underetasjen, blant hagemøbler, svømmebasseng, hagegnomer, springvann og boblebad, kan det være du støter på ham i rulletrappen eller ute i solskinnet også, om du skulle være riktig så heldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer