Skandinavias største boligmesse

DinSide (Herning): Si "egenkapital" til en danske, og vedkommende går amok på nærmeste publikumsmesse. Vi har vært på Boligdrømme for alle - Skandinavias største boligmesse for forbrukere.

Publisert
Sist oppdatert

Frigjør og forbruker egenkapital

Det er ikke bare danskene som har mye ubenyttet egenkapital, eller friværdi som de glade dansker kaller det. Med dette mener vi oppspart verdi i bolig, fordi en har lånt mindre enn 100 prosent av hva boligen er verdt.

Mens sparsommelige nordmenn sparer i bolig, får ordet friværdi en rekke dansker til å gå helt amok. Dette begrepet har fått en så stor plass hos forbruksglade boligeiere i det danske land, at man må konstatere at banker og kredittforetak har gjort en usedvanlig bra jobb.

For de som låner ut penger, vil jo gjerne at boligeierne låner enda flere. For ikke å snakke om produsenter og selgere av luksusvarer som massasjebader, spabader, massasjestoler, luksuskjøkkener, vinoppbevaringsskap, peiser, boliger i utlandet og mye annet.

BILDESPESIAL: Luksuriøse boligdrømmer.

Messen vi rapporterer fra, Boligdrømme for Alle, fant sted i Herning i Danmark forrige helg. Her hadde produsenter og distributører av ulike luksusvarer samlet seg på ett sted, med et mål for øye: At danskene skulle bruke enda litt mer av friværdien sin!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer