Skilte seg - sagde hus i to

Snakk om å dele boet ...

Konen ble boende, mens mannen tok med sin halvdel og flyttet.
Konen ble boende, mens mannen tok med sin halvdel og flyttet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sikkert like mange måter å løse et samlivsbrudd på, som det er samlivsbrudd. Når det kommer til deling av bolig, velger man vanligvis ett av to; den ene parten blir boende i huset og kjøper ut den andre parten, eller huset selges og pengegevinsten deles.

Miljøfiendtlig skilsmisse

Det kambodsjanske paret i landsbyen Cheach, 80 kilometer fra hovedstaden Phnom Penh, besluttet seg for å splitte lag etter en krangel, og endte med å dele boet ved å bokstavelig talt sage huset i to. Mens fruen ble boende på den opprinnelige boligtomta i sin halvdel av huset, tok mannen med seg sin halvdel til den andre enden av landsbyen for å sette bo der. Dette ifølge avisen Phnom Penh Post.

Landsbyens formann, Vorng Morn, sier bakgrunnen for husdelingen ikke var noe alvorlig, men at det bunnet ut i at ektemannen ikke følte at konen hadde pleiet ham godt nok da han ble syk.

Ifølge den lokale avisen, forsøkte Vorng Morn å overtale paret til å tenke nøye gjennom hva de gjorde, før de gikk fra hverandre, da de hadde holdt sammen i 40 år.

Hvorfor skilles vi?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer