Philips OLED 55POS9002 og LED 7502 lansert

Slik blir Philips nye toppmodeller i 2017

Gjør to svært synlige endringer på OLED-flaggskipet, men til gjengjeld kan det holde prisen nede.

REFLEKSJONER: En herlig innsynsvinkel, men hva med refleksjonene? Skjermen på 55POS9002 er speilblank. Foto: Gaute Beckett Holmslet
REFLEKSJONER: En herlig innsynsvinkel, men hva med refleksjonene? Skjermen på 55POS9002 er speilblank. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Madrid: Mandag viste TP Vision (Philips) fram sine nye tilskudd til TV-markedet i 2017. Ett av dem var etterfølgeren til OLED-TVen 901F, som de lanserte i fjor høst. Denne skal fortsatt holdes på markedet i 2017, som et alternativ til nye 9002.

I tillegg viste de fram 7502, som blir flaggskipet i 7000-serien, og 6482 – flaggskipet i 6400-serien.

Og selskapet er ikke alene om å satse på OLED: Nå har alle de store TV-produsentene OLED-modeller i sin portefølje, med unntak av Samsung.

For det norske markedet er det kanskje 9002 og 7502 som er mest interessante, så her er det du trenger å vite om dem. Vi har også tatt med litt annen informasjon som vi plukket opp i løpet av pressekonferansen.

To synlige endringer

Det første vi la merke til da vi fikk se den nye OLED-modellen, var stativet. Beina fra 901F er nemlig borte vekk, og erstattet med det de kaller et «krybbestativ».

Det ser faktisk ganske så lekkert ut, og rent praktisk er det sikkert ikke dumt å fordele vekten på et helt stativ, fremfor fire relativt spisse punkter.

Det andre vi så, var at den integrerte lydplanken fra 901F var tatt bort. Som nevnt skal 901F og 9002 sameksistere på markedet i 2017, og denne designdetaljen er én av tingene som skal skille de to fra hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer