Slik blir TV-året 2015

De fleste 2015-modellene er nå vist fram med brask og bram. Men det er ikke gull alt som glimrer.

OLED - FLEIP ELLER FAKTA? På papiret ser LG ut til å knuse konkurrentene i år, men det gjenstår å se om de klarer å levere. Foto: LG
OLED - FLEIP ELLER FAKTA? På papiret ser LG ut til å knuse konkurrentene i år, men det gjenstår å se om de klarer å levere. Foto: LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både Sony, Samsung, LG, Panasonic og B&O har vist fram sine nye modeller på årets CES-messe, men hva er det egentlig som skjuler seg bak pressebildene og den sminkede fasaden? Her er våre førsteinntrykk.

Her er alle nyhetene fra teknomessen i Las Vegas!

Enda flere funksjoner

Selv om absolutt alle TV-produsentene nok engang skryter av oppdaterte SmartTV-funksjoner, gjelder det å holde tungen rett i munnen.

For skreller du bort salgsskrytet, betyr det strengt tatt ikke mer enn at de funksjonene de tidligere har lovet, nå endelig skal begynne å virke - også på de rimeligere TV-modellene.

Hovedforklaringen er at prosessorkraften i TV-ene endelig begynner å bli rask nok. Raskere oppstart og mer brukervennlig betjening er altså stikkord du kan merke deg, men noen revolusjon er det ikke.

Dette gir også rom for nye løsninger. Og vi har allerede vært innom at innebygget Android og Playstation-funksjoner rett i TV-en er på vei til flere modeller.

Det store minuset er selvsagt at de nye funksjonene sjelden kan brukes på TV-en du allerede eier. Faller du i den kategorien, er det altså like greit å kjøpe seg en rimelig separat mediespiller i stedet, for eksempel Google Chromecast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer