Slik bretter du et fasongsydd laken

Du får plass til dobbelt så mange i skapet.

Disse laknene er like: Hvordan ser dine formsydde laken ut når du legger dem i skapet? I videoen under kan du se hvordan du får til varianten til høyre. Foto: Livingonadime.com
Disse laknene er like: Hvordan ser dine formsydde laken ut når du legger dem i skapet? I videoen under kan du se hvordan du får til varianten til høyre. Foto: Livingonadime.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hverdagen er full av små og store problemer. Med tilhørende små og store løsninger. Hvordan man bretter et formsydd laken hører definitivt til i kategorien for små problemer, men det er likevel et irritasjonsmoment når vasken skal brettes og legges på plass i skuffer eller skap.

For der vanlige, flate laken er enkle å brette og tar opp liten plass, er de fasongsydde lakenene en evig kilde til rot i tellekantsystemet. Og jo større madrass, jo mer rot. Og ikke bare ser det rotete ut, de tar også opp langt mer plass enn sine enklere søsken.

Du har mer plass enn du tror: Slik utnytter du den best mulig.

Pent i pakken

Det burde jo være mulig å få dem til å se ordentlige ut. For de kommer jo pent pakket i A4-størrelse. Denne journalisten må imidlertid innrømme at det ikke har vært mulig å gjenskape på vaskerommmet. Til nå.

Det amerikanske nettstedet Livingonadime.com har knekt koden. Og deler den villig med sine lesere. I videoen under kan du se Jill Cooper vise deg, trinn for trinn, hvordan du bretter formsydde laken:

Ja, det tar litt øvelse. Og ja, det er langt vanskeligere når du skal håndtere større laken. Men det lar seg gjøre, med litt trening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer