Slik får du andre til å pusse opp for deg

Hadde det ikke vært deilig å få andre til å gjøre jobben - helt gratis?

Lise og Knut Vidar fikk den lite gjeve prisen Norges styggeste kjøkken. Men med den grimme pokalen førte gratis oppussingshjelp og et flunkende nytt kjøkken. Se flere før-bilder fra Norges Styggeste Rom i bildespesialen under. Foto: TV3
Lise og Knut Vidar fikk den lite gjeve prisen Norges styggeste kjøkken. Men med den grimme pokalen førte gratis oppussingshjelp og et flunkende nytt kjøkken. Se flere før-bilder fra Norges Styggeste Rom i bildespesialen under. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som så Norges Styggeste Rom på TV3 i går, og tenkte: Skulle ønske det var meg?

Alt om oppussing på DinSide finner du her

Dersom du ønsker å få hjelp fra et av de mange oppussingsprogrammene, er det tre ting som gjelder: Planlegging, god tid og tålmodighet. Og så må du ikke være redd for å vise hverken deg eller boligen din frem på TV.

Castingen for denne sesongen av Norges Styggeste Rom, er over for denne gang, ifølge Glenn Ø. Støldal, informasjonssjef i TV3. Men hvor skal man henvende seg for å få være med i en eventuell neste sesong?

- Kommer det flere serier, eller lignende program, vil vi annonsere dette på nettsidene våre, sier Støldal til DinSide. I tillegg sender de gjerne promoer og egenreklame på kanalen i forkant.

Ønsker du oppussingshjelp, og synes du at det er greit at det blir TV-underholdning, er stalltipset å følge med på de ulike kanalenes nettsider med jevne mellomrom. Selve veien fra søknad, til casting og ferdig oppusset stue er lang, så selv om du ikke har et prekært oppussingsbehov i dag, kan det lønne seg å følge med. Plutselig kommer det programmet som leter etter akkurat deg og din bolig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer