Slik får du designerfronter på Ikea-kjøkkenet

Dansk satsning på designerfronter til Ikea-kjøkken.

DANSK DESIGN TIL IKEA-KJØKKENET DITT? Danske Reform har spesialisert seg på å levere danske designerfronter til Ikea-kjøkken. Dette er designet av BIG – Bjarke Ingels Group. Foto: REFORM
DANSK DESIGN TIL IKEA-KJØKKENET DITT? Danske Reform har spesialisert seg på å levere danske designerfronter til Ikea-kjøkken. Dette er designet av BIG – Bjarke Ingels Group. Foto: REFORM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikea-kjøkken er populært. Det er rimelig, det har mange muligheter, det har gode garantier - og du kan bytte fronter når du blir lei.

Nå har det dessuten åpnet seg nye muligheter når det kommer til nye fronter: Det danske selskapet Reform har spesialisert seg på å lage designerfronter til Ikea-kjøkken.

Og i Danmark har de høstet mye omtale og skryt for sitt konsept.

Kjente designere tegner de nye frontene

Selskapet Reform skriver at de ønsker at alle skal få muligheten til å oppleve ekstraordinær design til fornuftige priser. Og grunnen til at de har valgt Ikeas løsninger som stammer for sine fronter?

- Ingen kan måle seg med Ikea når det kommer til valuta for pengene. Fantastisk kvalitet til priser mange har råd til. Det er grunnen til at vi har valgt å hacke deres kjøkken, og ikke noen andres, skriver Reform på sine nettsider.

De har fått med seg tre designere, som har tegnet hver sin kjøkkenmodell. Innenfor de tre designene, kan du også velge flere varianter. I tillegg har de en basismodell som er inspirert av 60-tallet.

Designernavnene som du kan smykke Ikea-kjøkkenet ditt med, er BIG – Bjarke Ingels Group, Henning Larsen Architects og Norm Architects. Og ja, de er alle store og kjente i Danmark - og til dels også internasjonalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer