Oppbevaring på vaskerom

Slik får du orden på vaskerommet

Har du rotete vaskerom? Her får du tips til smarte løsninger på problemet!

KJØKKEN PÅ VASKEROM: Kjøkkeninnredning på vaskerommet er ett av tipsene for å holde vaskerommet ryddig og oversiktelig. Foto: Linn Merete Rognø.
KJØKKEN PÅ VASKEROM: Kjøkkeninnredning på vaskerommet er ett av tipsene for å holde vaskerommet ryddig og oversiktelig. Foto: Linn Merete Rognø. Vis mer
Publisert

I mange hjem er vaskerommet det rommet der det aldri blir skikkelig ryddig. Særlig for småbarnsfamilier kan det bli utfordrende når skittentøykurven aldri virker å bli tom, tørketrommelen konstant snurrer og dermed får ubrettede klær til å hope seg opp.

Det er utrolig hvordan rot kan gjøre at vi stresser ekstra mye, men med noen enkle grep, kan du også holde orden på vaskerommet.

- Dårlig utnytting av areal

Alfa-omega for å holde et hvert rom ryddig, er god lagringsplass. Og kanskje er det vaskerommet som blir prioritert sist når vi planlegger lagringsløsninger i huset. Men med et godt lagringssystem på vaskerommet, vil det være superenkelt å holde det ryddig.

Ryddeekspert Bjørg Anita Såtendal, damen bak bloggen Ryddemagi.no, forstår godt at mange opplever at de har lite lagringsplass hjemme. Såtendal tror at dette har to årsaker:

- Den viktigste grunnen er at vi har for mange ting – rett og slett. Har vi ennå ikke tatt en storrydding i huset, så er det garantert mye skapfyll her og der som vi ikke trenger. For eksempel at vi lagrer klær på flere steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer