Slik får du TV på badet

Ønskedrømmen er nærmere enn du tror.

Slik får du TV på badet
Publisert
Sist oppdatert

En TV på do er kanskje ikke drømmen for de aller fleste - men hva med en TV på baderommet som lar deg se på nyhetene når du pusser tennene om morgenen, eller såpeserier mens du tar et avslappende boblebad?

Elektriske apprater i våtrom kan være en risikabel affære, men løsningen er nær, om du er villig til å betale 2006-priser for TV-ene.

Er drømmen noe å hvile øynene på mens du pusser tenner og barberer eller sminker deg om morgenen kan løsningen være speil med integrert TV. Når TV-en skrus av, ser det ut som et vanlig speil. Dette er etterhvert vanlig på en rekke finere hoteller, for eksempel One Bal Harbour i Miami.

Nå i Norge

TV-en fra One Bal Harbour er fra det tyske selskapet Ad notam, som akkurat har startet opp i Norge. Frode Kristiansen, daglig leder Ad Notam Norge, forteller at de jobber med å etablere forhandlernettverk, i tillegg til et permanent showrom i Røyken.

- Vi har mer enn TV-er for baderom, og kommer til å henvende oss til baderom-, kjøkken- og møbelforhandlere, sier Kristiansen til DinSide.

Prisen på en TV integrert i baderomsspeilet vil variere, utifra størrelsen på speilet - og skjemen. Du kan få TV-er fra 7 til 65 tommer. For en 10-tommersskjerm på et ordinært 1x1 meters speil må du ut med omtrent 17.000 kroner. Det kan selvsalgt bli litt billigere, og langt dyrere. Men du får det akkurat slik du vil:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.