Fjern kalk med WD40

Slik fjerner du kalk i dusjen svært effektivt

På tide å hente hjelp fra garasjen: WD40 fjerner effektivt gjenstridig kalkbelegg fra dusjen.

TAR DE TØFFESTE FLEKKENE: Vi har hentet hjelp fra garasjen til å få bukt med det tøffe kalkbelegget i dusjen. Det funker så det suser!
TAR DE TØFFESTE FLEKKENE: Vi har hentet hjelp fra garasjen til å få bukt med det tøffe kalkbelegget i dusjen. Det funker så det suser! Vis mer
Publisert

Vi får mye tips til Dinside-redaksjonen, og det er helt supert! Mange av disse er gode tips, og iblant får vi noen tips som høres heller pussige ut, som dette:

«WD40 fungerer utmerket til å fjerne kalk fra dusjdørene!»

Dette var såpass spesielt at vi bare måtte teste det ut.

Om det virker?

- Det virker helt fantastisk bra!

LES OGSÅ: Oppvaskmiddel og eddik gjør underverker i dusjen

Smører og renser ...

WD40 er ikke det de fleste tenker på som rengjøringsmiddel, og du finner det ikke blant vaskemidlene på butikken. Du finner det imidlertid der de selger ting til bilen, garasjen eller kanskje til sykkelen. Som på bensinstasjonen. Eller andre steder med ting til bil og hjem. Eller du har det kanskje allerede i garasjen.

WD40 er et oljeprodukt som brukes som rustløser, til å smøre ting som knirker - som for eksempel en dør - eller til å beskytte mot rust.

På etiketten på flaska står det også at middelet kan fjerne vanskelige flekker av voks, tjære, fett og limrester. Det bekrefter at dette kanskje ikke er så dumt å bruke på kalkbelegget i dusjen ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer