Slik kobler du til & bruker Streamium-TVen

For å minske risikoen for å gjøre feil fulgte vi den norske bruksanvisningen slavisk - det hjalp.

Publisert
Sist oppdatert

Siden det kun er de filene (bilder/video/musikk) du ser i Media Manager på PCen som blir tilgjengelige fra Streamium-TVen, er installasjonen av dette programmet obligatorisk.

Trinn 1: Installere Media Manager

Etter å installert programmet fra CD-en og fulgt anvisningene på PC-skjermen, fikk vi beskjed om å laste ned en ny versjon fra nettet. Selv om oppdateringen tok litt tid å laste ned gikk dette greit. Husk at Media Manager programmet alltid må være aktivert på PCen før du prøver å hente innhold til TVen.

Trinn 2: Koble Streamium-TVen til ditt eksisterende trådløse nett

Det første du må gjøre er å sjekke innstillingene på ditt eksisterende nettverk; noter hva det heter (=SSID) og eventuell krypteringsnøkkel (Encryption Key).

Deretter slår du på TVen og trykker på fjernkontrollens Home Link-knapp.Skriv inn hvilket nettverk TVen skal koble seg til, og legge inn eventuell kodenøkkel for å kunne koble til.

Merk deg alt dette gjøres via TVens fjernkontroll, ved at tegn & bokstaver tastes inn slik du gjør når du skriver en manuell SMS-melding på mobilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer