Ribbe i mikrobølgeovnen? Vi må innrømme at vi satt kaffen i halsen og så for oss svette, slappe, kjøtt og fettstykker, da vi først hørte om det. Det har imidlertid skjedd mye på mikrobølgeovnsfronten siden denne journalisten varmet restemat før fritidsaktiviteter på barneskolen. Og det kommer ribben til godt.
For har du en mikrobølgeovn med en sprøsteke-funksjon kan du trygt tilberede ribben i mikroen. Er dere en tre-fire stykker tar det under en halvtime.
- Jeg tror det sitter langt inne for mange å skulle lage ribbe i mikrobølgeovnen. Mange forbinder desverre mikrobølgeovnen kun med ferdigmat og varming av gårsdagens middag, men en skikkelig mikrobølgeovn kan så mye mer enn det, sier Jon Haraldsen i Whirlpool Norge i en pressemeldingen.
På Whirlpools mikrobølgeovner heter funksjonen som gir deg sprø svor "crisp".
Les også DinSides test av ferdiggrøt
Slik gjør du:
Skal du lage kalkun til jul eller nyttår? Hva med å brukeoppvaskmaskinen?
For kjernefamilien
Til tross for sprøknappen er det ikke sikkert det passer for storfamilien. For det er litt begrenset hvor mye mikrobølgeovnen klarer å lage. Men for den lille kjernefamilien er det perfekt. Er dere flere, er rådet å steke ribben i flere omganger. Maks et kilo om gangen.Er alt på halv tolv? Slik trikser du deg frem til julen på 1-2-3
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger