Slik planlegger du ditt nye bad

Innred velværelset med vår boligplanlegger.

Foto: DinSides boligplanlegger
Foto: DinSides boligplanlegger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vår 3D Rom boligplanlegger får stadig nye funksjoner. Nå er den oppgradert blant annet med årets nye peiser fra Dovre Peis, samt møbler fra en rekke norske produsenter som Slettvoll, Ekornes og L.K. Hjelle.

Drømmer om nytt baderom

I fjor høst hadde DinSide Bolig en konkurranse der vi kåret Norges styggeste baderom. Vi regnet med at det ville være mange som ønsket å vinne et nytt bad, men at det var så mange der ute som var i markedet for et nytt baderom, var vi ikke klar over.

Å pusse opp badet, vil gjøre et ganske stort innhogg i budsjettet. Planlegger du en totalrenovering, må du regne med å bruke fra rundt 100.000 kroner. Når en først skal investere så mye penger i ett rom, er det viktig at en får det slik en vil. Planleggging er alfa og omega.

Les mer om sparing på DinSide Økonomi

Vår boligplanlegger lar deg visualisere drømmene, og ikke minst, prøve og feile - virtuelt - før du eventuelt realiserer dem.

Inspirasjon

Inspirasjon til innredning finner du i interiørmagasiner, og her på DinSide. Inspirasjon til å bruke boligplanleggeren kan vi også gi deg: Synes du det er litt vanskelig å komme i gang, anbefaler vi at du tar en titt på denne instruksjonsvideoen:

(Vi har dessverre hatt litt problemer med videoløsningen vår. Får du ikke sett videoen kan du åpne den i et nytt vindu)

Gå rett til Boligplanleggeren

Vi gjør oppmerksom på at vår boligplanlegger fungerer foreløpig kun i IE og på PC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer