Slik selger du til god pris

Her er hjelpen du trenger for å få solgt boligen din i et vanskelig marked.

Med noen enkle grep, kan det hende du får fart på boligsalget. Foto: Colourbox.com
Med noen enkle grep, kan det hende du får fart på boligsalget. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boligselgerne fikk ingen god start på høsten. I august gikk de sesongkorrigerte prisene ned, og ifølge Makrosikt vil bolignedturen fortsette ut høsten og godt inn i 2009.

Hvordan skal en klare å selge boligen til en overkommelig pris i et marked som er tregere enn på mange år? Ekspertene gir deg råd.

Finn ut: Hvor mye er boligen din verdt?

Ikke sleng ut annonsen

Skal du selge boligen, bør du ta deg tid til å planlegge salget. Boligstylist Liv Ellefsen sier altfor mange velger å selge boligen uten å gjøre de riktige forberedelsene først.

- Hovedrådet mitt er å tenke seg litt om før en legger ut annonsen. Det er mange boliger til salgs, og det er lett at boligen drukner i mengden.

Ellefsen vet hva hun snakker om. Tidligere i år vant selskapet hennes, Kreativ Bolig, fagprisen i boligstyling. Se bilder av vinnerleiligheten her.

En boligstylist kan koste deg rundt 1.500 kroner, noe som er en beskjeden pris med tanke på hvor mye boliger går for nå om dagen. Men uansett om du velger å bruke en profesjonell eller ikke, bør du tenke på stylingen av boligen før du skal selge. Og akkurat på dette området er det mange som slurver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer