Interiørtrender 2019

Slik skal du ha det hjemme nå

Teknologiens glatte flater fremmer grovere og materialer vi kan ta og føle på, på hjemmefronten.

INSPIRASJON TIL INTERIØR: Slapp av, du trenger ikke innrede med pappesker. Bildet viser en av inspirasjonsområdene under årets første interiør- og livsstilsmesse på Norges Varemesse, «Nordic Living». Noen av hovedtrendene i 2019 er at det skal være mye teksturer, som som kan oppleve ved å ta og føle på. Grønt og terracotta-farger får selskap av lysende gult på slutten av året, men før det kan du glede deg over naturlige elementer og «det lille ekstra» med mening og baktanke. Foto: Kristin Sørdal
INSPIRASJON TIL INTERIØR: Slapp av, du trenger ikke innrede med pappesker. Bildet viser en av inspirasjonsområdene under årets første interiør- og livsstilsmesse på Norges Varemesse, «Nordic Living». Noen av hovedtrendene i 2019 er at det skal være mye teksturer, som som kan oppleve ved å ta og føle på. Grønt og terracotta-farger får selskap av lysende gult på slutten av året, men før det kan du glede deg over naturlige elementer og «det lille ekstra» med mening og baktanke. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

- Tendensen nå er at det skal være så personlig som mulig: finn din stil! forteller interiørarkitekt og billedkunstner Aina Sollie Steen til Dinside.

Steen er kjent fra ulike bolig- og oppussingsprogrammer på TV, som «Sinnasnekker'n» og «Drømmehytta» på TV2.

- Men det er jo ikke alltid så lett, fortsetter hun; for hva var det min stil var igjen? spør hun.

Dinside treffer Steen under den pågående interiør- og livsstilsmessen «Nordic Living» på Lillestrøm, tidligere «Oslo Design Fair». Der har Steen også designet et stort inspirasjonsområde med messetemaet «Embracing change». På godt norsk betyr det noe sånt som at du skal omfavne forandringer.

Og selv om du ikke skal innrede med pappesker, som på bildet øverst, er inspirasjonsområdet ment å vise hvordan interiøret får en annen verdi, og sin egentlige mening, når det får plass hjemme hos deg, sammen med andre ting du har.

Nå skal ting «kjennes»

- Fordelen nå er jo at det er så mye bredde å velge mellom, men en ting som går igjen er teksturer, materialer du kan ta og kjenne på, akkurat som marmoren som jo har vært en stund - men nå blir marmoren enda grovere, du ser marmoreringene mye tydeligere. Det blir stein; det blir tre; alt blir mye mer taktilt og teksturfylt, sier Steen til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer